19225028_1381548151939904_7387953725439513903_n.jpg
DAN_3373.JPG
DSC_3859.JPG

Arta teatrală este un atelier care integrează mai multe arii curriculare, având rolul de a dezvolta întreaga personalitate a copilului. Se pune accent pe formarea priceperilor și deprinderilor de manifestare spontană, liberă, creativă, precum și pe dezvoltarea imaginației.

De asemenea, arta teatrală contribuie la formarea capacității de a controla emoțiile și creșterea stimei de sine.

Contactul cu marile opere literare, adaptate la nivelul vârstei copiilor, îi ajută pe aceștia să se apropie de literatura română și universală, să-și formeze gustul estetic, să analizeze și să caracterizeze personajele, empatizând, prin jocul scenic, cu acestea.

Punem în scenă piese originale, pe care le jucăm în premieră, inspirate din istorie şi cultură, micii actori întorcându-se astfel în timp pentru a  înţelege şi a "trăi" epoca respectivă.

 

Fiind o muncă de echipă, se urmărește dezvoltarea socială, contribuind la formarea unor trăsături de caracter precum voința, încrederea, toleranța, empatia, spiritul de colaborare.

Copiii participă și la confecționarea decorurilor, costumelor și a materialelor de recuzită, toate acestea favorizând dezvoltarea abilităților de orice tip, precum și încurajarea exprimării libere, a imaginației, a creativității și a originalității.

Cursurile au loc sâmbăta dimineața.

Durata unei ședințe este de 90 min.

Preț: 300 lei/lună